Paragraf Business Forum je završen!

Hvala Vam na učešću i velikom interesovanju. Razmenili smo značajna iskustva i obradili najvažnije teme sa govornicima i učesnicima foruma.

Ukoliko želite da budete deo sledećeg foruma, ostvarite popust na ranu prijavu i da budete prvi obavešteni o terminu, molimo da popunite sledeća polja:

O čemu ćemo pričati na forumu?

Unapređenje i zaštita poslovanja


 • 1 Najčešće greške i propusti poslodavaca koje dovode do radnog spora

 • 3 Zloupotreba dominantnog položaja i nenajavljeni uviđaj Komisije za zaštitu konkurencije

 • 5 Upis u katastar - izmene od značaja za tržište nekretnina

 • 7 Planovi i najave Agencije za privredne registre za narednu godinu

 • 9 Prava i obaveze poslodavca iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu
 • 2 Tržište kapitala i planovi Beogradske berze za naredni period

 • 4 Zaštita podataka o ličnosti i GDPR, nova evropska i domaća regulativa

 • 6 Novi Zakon o izvršenju i obezbeđenju

 • 8 Hipoteka u vreme digitalizacije
 • 1 Najčešće greške i propusti poslodavaca koje dovode do radnog spora

 • 2 Zloupotreba dominantnog položaja i nenajavljeni uviđaj Komisije za zaštitu konkurencije

 • 3 Upis u katastar - izmene od značaja za tržište nekretnina

 • 4 Prava i obaveze poslodavca iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu

 • 5 Planovi i najave Agencije za privredne registre za narednu godinu

 • 6 Tržište kapitala i planovi Beogradske berze za naredni period

 • 7 Zaštita podataka o ličnosti i GDPR, nova evropska i domaća regulativa

 • 8 Novi Zakon o izvršenju i obezbeđenju

 • 9 Hipoteka u vreme digitalizacije

Skup lidera i vrhunskih stručnjaka

Paragraf Business Forum namenjen je, pre svega, top menadžmentu - rukovodiocima bitnih privrednih društava u Republici Srbiji, kao i rukovodiocima pravnih, finansijskih i drugih poslovnih sektora tih društava, ali i advokatima, izvršiteljima i drugim licima koja nastoje da poslovanje zasnuju na pravovremenim i tačnim informacijama, koje će olakšati donošenje odluka.

Stvaramo ambijent u kojem su privrednici motivisani da učestvuju u diskusijama na panelima, razgovaraju međusobno o novim projektima i potencijalnoj saradnji ali i nadograđuju znanja iz relevantnih oblasti - unapređuju kompetencije za bolje donošenje budućih odluka.

Pripremili smo optimalan miks edukativnih predavanja i vremena za relaksaciju u komfornim sadržajima Premier Aqua hotela.

Dobro došli na događaj gde će Vam razmena poslovnih iskustava i upoznavanje sa propisima i postupanjem institucija prijati više nego obično!

Govornici


Card image cap
Predrag Ćatić

Specijalni savetnik u Udruženju banaka Srbije

Pravni i finansijski ekspert sa velikim iskustvom u cross border ugovorima, pravnim aspektima faktoringa, spajanju i preuzimanju banaka, osnivanju društava za upravljanje investicionim fondovima i dr.

Card image cap
Miroljub Ristić

Direktor Sektora poslovnih operacija Beogradske berze

Od 2002. deo tima Beogradske berze. Od tada pokušava da uznemiri letargiju na srpskom finansijskom tržištu promovišući ideje i nove procedure koje mogu doprineti razvoju domaće ekonomije. Kreirao prvi investibilni Berzanski indeks u Srbiji. Vodio berzanski tim u pripremi za izlazak na Berzu prve inicijalne javne ponude.

Card image cap
Zlatko Petrović

Služba Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti

Diplomirani pravnik sa višegodišnjim iskustvom u radu organa državne uprave i na obukama u oblasti zaštite podataka o ličnosti - akreditovani predavač u oblasti zaštite podataka o ličnosti od strane Nacionalne akademije za javnu upravu


Card image cap
Miloš Bjelanović

Načelnik Odeljenja za drugostepeni postupak u RGZ

Stekao značajno iskustvo radom u Službi za katastar nepokretnosti, a od 2010. godine je načelnik Odeljenja za drugostepeni postupak u Ministarstvu prostornog planiranja, koje se od 2016. godine nalazi u Republičkom geodetskom zavodu. Diplomirani pravnik sa položenim pravosudnim ispitom.

Card image cap
prof. dr Nikola Bodiroga

Profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu

Član Radne grupe za izmenu Zakona o izvršenju i obezbeđenju i jedan od zaslužnih autora za pozitivna unapređenja ove osetljive materije. Izuzetan stručnjak u naučnoj oblasti izvršnog postupka i građanskog procensnog prava.

Card image cap
Miladin Maglov

Registrator Registra privrednih subjekata

Više od 15 godina na funkciji registratora Agencije za privredne registre. Izuzetno iskustvo u različitim oblastima s obzirom na to da vodi 7 različitih registara. Odlukom Vlade Republike Srbije trenutno obavlja 4. uzastopni mandat na ovoj odgovornoj poziciji.


Bojana Jakšić Kovačević
Bojana Jakšić Kovačević

Načelnik Odeljenja pravnih i imovinskih poslova u RGZ

Diplomirani pravnik sa dugogodišnjim iskustvom na poslovima zastupanja Republike Srbije, njenih organa i organizacija u imovinsko-pravnim sporovima u Državnom pravobranilaštvu, kao i na drugim pravnim i imovinskim poslovima.

Bojana Miljanović
Bojana Miljanović

Advokat u kancelariji Karanović & Partners

Stariji saradnik u timu za zaštitu konkurencije, specijalizovana za pravo konkurencije/državnu pomoć, sa fokusom na restriktivne sporazume i zloupotrebe dominantnog položaja na tržištu, pravo spajanja i preuzimanja, kao i pružanje pravnih saveta u vezi sa usklađivanjem poslovanja kompanija sa ovim propisima.

Veljko Smiljanić
Veljko Smiljanić

Advokat u kancelariji Karanović & Partners

Stariji saradnik u odeljenju za zaštitu konkurencije koji je savetovao i zastupao klijente u nekim od najsloženijih postupaka povrede prava konkurencije na tržištu. Pretežno se bavi zaštitom konkurencije i medijskim pravom i pravom telekomunikacija, sa posebnim fokusom na postupke koji se tiču restriktivnih sporazuma i zloupotrebe dominantnog ponašanja.


Bojana Jakšić Kovačević
Jelena Nikolić

Partner u advokatskoj kancelariji Janković Popović & Mitić

Rukovodilac radnopravnog odeljenja koja svakodnevno savetuje brojne inostrane i domaće kompanije u vezi sa primenom radnopravnih propisa. Ima značajno iskustvo u postupku sprovođenja otkaza ugovora o radu, zastupanja klijenata u radnopravnim sporovima, kolektivnom pregovaranju, kao i angažovanju stranih državljana.

Bojana Miljanović
Maja Ilić

Načelnik Odeljenja za studijsko-analitičke poslove i nadzor u Inspektoratu za rad Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

Dugogodišnji predstavnik Inspektorata za rad sa specijalizacijom u oblasti radnih odnosa i bezbednosti i zdravlja na radu, predavač sa velikim iskustvom i edukatorskom praksom, član Koordinacione komisije i zamenik predsednika Radne grupe za suzbijanje neformalnog rada i član Radne grupe za izradu novog Zakona o bezbednosti i zdravlju na radu

Program


"Dok ovo čitate sadašnjost je prošla. Budućnost prevazilazi naše biznise i rešenja. Ne preostaje nam ništa drugo nego da budemo lideri napretka i promena, kako ne bismo bili pregaženi. Izuzetni predavači, relevantne informacije i mesto za one koji idu napred!"

Kongresne sale

Kongresne sale hotela Premier Aqua opremljene su najmodernijom audio video opremom prilagođenom savremenim poslovnim događajima. U pauzama panela dostupan je kafe bar pogodan za prijatno i lagano osveženje.

Pogled na Frušku goru daje dodatnu lepotu stručnim skupovima organizovanim ovde.

Networking party

Poseban momenat foruma biće degustaciona poseta Vinskoj kući Kovačević, ekskluzivnom restoranu na padinama Iriga. Učesnicima će biti predstavljeno svo bogatstvo podneblja oličeno u hrani, vinu, proizvodima i usluzi.

Izuzetna vinska tradicija ovog kraja opčiniće vas različitim karakterom određenih sorti grožđa, a kao sjajan gastronomski užitak nadovezaće se svečana večera uz autentične tamburaše.


Kotizacija

Kotizacijom je obuhvaćen pristup svim predavanjima,
stručni materijal, mogućnost neformalnog razgovora sa većinom govornika u prijatnom okruženju


390 * + PDV


Smeštaj u hotelu Premier Aqua


Cene smeštaja na bazi 2 puna pansiona i dodatnih usluga


45.500 RSD


Dvokrevetna LUX soba
(po osobi)

49.900 RSD


Jednokrevetna LUX soba
(po osobi)

91.000 RSD


Apartman
(po apartmanu)Premier Aqua


Smešten na idealnoj poziciji između Beograda i Novog Sada, na izvoru tople termalne vode u banji Vrdnik, sa modernim SPA centrom, otvorenim i zatvorenim bazenom, kongresnim salama, restoranom i bogato opremljenim sobama i apartmanima.

Premier Aqua čini idealan spoj prirodnih lepota i mira Fruške gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije, koji bogatstvom svojih sadržaja može zadovoljiti i najprobirljivijeg gosta.

Ukoliko poželite da provedete nezaboravne trenutke, da udahnete vazduh Fruške gore i osetite produhovljen mir fruškogorskih manastira, te da doživite luksuz
5* - hotel Premier Aqua je idealno mesto za Vas.

Aranžman obuhvata:

 • Koktel dobrodošlice sa zakuskom
 • 2 puna pansiona na bazi švedskog stola
 • Degustaciju vina i večeru u Vinskoj kući vinarije Kovačević (drugi dan)
 • Organizovani prevoz do vinarije i nazad
 • Smeštaj u luksuznim sobama ili apartmanima

 • Tematsko akustično veče nakon pansionske večere
  u hotelskom baru ili restoranu Vrdničke kule
 • Korišćenje SPA centra i bazena
 • Osveženja tokom pauza tokom celog foruma
 • BTO (Boravišna taksa i osiguranje)Fleksibilan boravak:

Naša organizacija je veoma fleksibilna, imajući u vidu gust raspored kojem su izloženi poslovni ljudi na važnim pozicijama. Svi učesnici foruma mogu se opredeliti da prisustvuju samo panelima, mogu se opredeliti i za manji broj noćenja ukoliko im tako obaveze nalažu, ali mogu iskoristiti i specijalnu pogodnost - ponudu produženog vikend boravka, sa doplatom po značajno povoljnijim uslovima. Kako god Vama odgovara.Specijalna ponuda

Mogućnost doplate za još dva puna vikend pansiona koji obezbeđuje izvršni organizator agencija Lovćen


28.000 RSD


Jednokrevetna (po osobi)

23.000 RSD


Dvokrevetna (po osobi)
* Cena kotizacije je izražena u evrima a obračunava se u dinarima po srednjem kursu NBS na dan ispostavljanja predračuna