Zastava Bosne i Hercegovine

REPUBLIČKI FOND ZA PENZIJSKO I INVALIDSKO OSIGURANJE: Savetodavni dan penzijskih fondova Srbije i Mađarske 16. maja 2024. godine, u Segedinu


Međunarodni savetodavni dan između Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i mađarskog penzijskog fonda biće održan 16. maja u Segedinu. Tada će stručnjaci oba fonda u neposrednom razgovoru pružiti stručnu pomoć i savete zainteresovanima u vezi sa ostvarivanjem prava iz penzijskog osiguranja, po osnovu rada i osiguranja ostvarenog u Srbiji i Mađarskoj, objavio je Zavod za socijalno osiguranje.

Pomoć je besplatna i praksa je da se organizuje svake godine, u Srbiji i Mađarskoj, u različitim gradovima i ima za cilj da se zainteresovani informišu o uslovima za ostvarivanje prava iz penzijskog osiguranja, visini i isplati davanja, stažu koji su ostvarili, stanju postupka po zahtevima koji su podneli i o drugim pitanjima iz ove oblasti.

Zainteresovani svoj dolazak na dan savetovanja u Segedinu, mogu prijaviti u skladu sa uputstvima koja su navedena na plakatu koji se može naći na sajtu Zavoda za socijalno osiguranje i Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Kompanija Paragraf Lex ne preuzima odgovornost za tačnost i istinitost informacija prenetih iz spoljnih sadržaja odnosno drugih izvora, kao i za štetu koja eventualno iz toga, proistekne. Sve informacije objavljene u sekciji "Vesti" su namenjene u svrhu opšteg informisanja.


Izvor: Vebsajt Politika, 11.05.2024.
Naslov: Redakcija