NARUČITE KOMPLET PO CENI OD

3.500 dinara

Pomoć pri naručivanju: 011/2750-035Email Print

Komplet literature za javne nabavke - potpuno usklađen sa poslednjim izmenama zakona


Izdavač: Paragraf Lex
Izdanje: 2017
Povez: meki
Format I i II knjige: B5
Format III knjige: A5

Cena: 3.500 dinara (PDV je uračunat u cenu)

Autori:

  • Predstavnici nadležnih institucija
  • Urednici stručnih časopisa Budžetski instruktor i Pravnik u javnom sektoru

KOMPLET SADRŽI TRI KNJIGE KOJIMA JE OBUHVAĆENA CELOKUPNA MATERIJA JAVNIH NABAVKI U SKLADU SA VAŽEĆOM REGULATIVOM:

I KNJIGA: Priručnik za javne nabavke

  • Stručni komentari propisa, najvažnijih instituta i propisanih postupaka sa rešenjima najčešćih nedoumica
  • Odgovori na najaktuelnija pitanja iz prakse, u skladu sa stavovima i uputstvima Uprave za javne nabavke i Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki
  • Modeli najvažnijih akata u sprovođenju postupaka javnih nabavki

II KNJIGA: Vodič za pripremu ispita za službenika za javne nabavke

  • Priređen po ispitnim oblastima propisanim Pravilnikom o načinu i programu stručnog osposobljavanja i načinu polaganja stručnog ispita za službenika za javne nabavke ("Sl. glasnik RS", br. 77/2014) sa praktičnim primerima i osmišljenim pitanjima za proveru nivoa poznavanja odredaba propisa i praktičnih znanja iz oblasti primene Zakona o javnim nabavkama

III KNJIGA: Zbirka propisa - Zakon o javnim nabavkama i podzakonski propisi

  • Zbirka propisa relevantnih za sprovođenje postupaka javnih nabavki: Zakon o javnim nabavkama sa svim podzakonskim aktima i Uredba o višegodišnjim ugovorima - integralni i prečišćeni tekstovi

Komplet literature za javne nabavke je odličan oslonac svima koji su zaposleni na poslovima javnih nabavki, odnosno poslovima pripreme i podnošenja ponuda za učešće u postupcima nabavki, dobra osnova za sticanje i unapređenje znanja sa ciljem polaganja ispita za sticanje sertifikata za službenika, kao i pouzdan vodič u planiranju i sprovođenju javnih nabavki, uz punu primenu Zakona o javnim nabavkama ("Sl. glasnik RS", br. 124/2012, 14/2015 i 68/2015) i donetih podzakonskih akata.

Namenjen je svim korisnicima koji su uključeni u postupke javnih nabavki - naručiocima i ponuđačima, sa ciljem da olakša svakodnevni rad, i obezbedi zakonitost i efikasnost u sprovođenju postupaka javnih nabavki.


Ovo stručno izdanje se odnosi na propise koji su važili na dan njegovog objavljivanja. Svi izneti stavovi su stručni stavovi, odnosno shvatanja autora tekstova/izdavača i tako ih treba prihvatiti. S obzirom na prirodu prava, ovo izdanje sadrži eventualne preporuke a nikako instrukcije kako se mora postupati. Kupac na svoju odgovornost koristi ovo izdanje i postupa po informacijama koje iz njega proizilaze.

Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona:

- Za informacije o plaćanju, pozovite na 011/2750-035
- Za informacije o izdanjima, pozovite na 011/2750-296


NAPOMENA:

Poštovani autori, ukoliko imate objavljeno pravno ili ekonomsko stručno izdanje i želite da ga oglasite i prodate preko našeg sajta, Vaš predlog možete poslati na e-mail adresu online@paragraf.rs.


OBAVEŠTENJE: Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu u roku od 14 dana, u skladu sa članom 28. Zakona o zaštiti potrošača.