Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne Gore


NARUČITE IZDANJE PO CENI OD

3.850 dinara

Naručivanje izdanja drugih izdavača je moguće isključivo preko sajta.

Pomoć pri naručivanju: 011/2750-035Email Print

Komentar Zakonika o krivičnom postupku


Izdavač: Službeni glasnik
Izdanje: 2016
Povez: tvrdi
Format: 17,5cm x 24,5cm
Broj strana: 1324

Cena: 3.850 dinara (PDV je uračunat u cenu)

Autori:

  • Goran P. Ilić
  • Miodrag Majić
  • Slobodan Beljanski
  • Aleksandar Trešnjev

Iako važeći Zakonik o krivičnom postupku ne može više da bude označen kao „novi“ krivičnoprocesni kodeks, brojna su pitanja koja i dalje iskrsavaju u vezi s njegovom primenom. Zbog toga ne predstavlja iznenađenje objavljivanje devetog izmenjenog i dopunjenog izdanja Komentara, s obzirom na to da je u prethodne tri godine ova knjiga naišla na zavidan prijem u stručnoj javnosti. I ovoga puta autori su nastojali da opravdaju ukazano poverenje te su ponudili tumačenja procesnih situacija koje u praksi izazivaju određene nedoumice.

Novo izdanje Komentara obogaćeno je najnovijom sudskom praksom domaćih sudova. Posebno su značajne odluke Ustavnog suda koje se odnose na materiju krivičnog postupka. U Komentar su unete odluke i presude Evropskog suda za ljudska prava donete do jula ove godine, pri čemu su navedeni i komentarisani svi predmeti u kojima je odlučivano o predstavkama podnetim protiv Republike Srbije.


NAPOMENA:

Poštovani autori, ukoliko imate objavljeno pravno ili ekonomsko stručno izdanje i želite da ga oglasite i prodate preko našeg sajta, Vaš predlog možete poslati na e-mail adresu online@paragraf.rs.

Troškovi dostave izdanja drugih izdavača plaćaju se u trenutku preuzimanja izdanja.

Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona:

- Za informacije o plaćanju, pozovite na 011/2750-035
- Za informacije o izdanjima, pozovite na 011/2750-296


OBAVEŠTENJE: Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu u roku od 14 dana, u skladu sa članom 28. Zakona o zaštiti potrošača.